Viuhkakauppa.fi on todennäköisesti alan ainoa erikoisliike Suomessa. Se on toiminut verkkokauppana vuodesta 2015 alkaen jatkaen näin CarmeninKenkä- nimisen flamencotarvikkeiden maahantuojan ja vähittäismyyjän toimintaa. Viuhkakaupasta saa tilattua myös kaikkia flamencotarvikkeita, kuten flamencokenkiä, flamencohameita, kastanjetteja, kampoja jne.Viuhkakauppa.fi toimii fyysisesti Hämeenlinnassa. Tilaukset toimitetaan yleensä Postin kautta tai kuten tilaaja haluaa.

Kesä on luonnollisesti Viuhkakaupan myynnissä sesonkiaikaa. Viuhkakauppa on valikoimissaan panostanut etenkin morsiamiin ja häihin. Valikoimassa on paljon morsiamille sopivia viuhkoja, niin pitsiunelmia kuin myös yksinkertaisen tyylikkäitä viilentäjiä.

Mustia viuhkoja löytyy myös aina. Hautajaisissakin saattaa joskus tarvita viilennystä. Eri kokoja viuhkoissa on useita. Miniviuhkat pieniin käsiin ja isot viuhkat flamencotanssijoille. Varsinkin näitä tanssissa käytettäviä isoja viuhkoja on melko vaikea Suomesta löytää. Espanjasta niitäkin toki voi tilata, mutta toimitusajat ovat yleensä melko pitkät ja palautukset tai reklamaatiot saattavat aiheuttaa päänvaivaa.

Itse viuhkojen lisäksi Viuhkakauppa.fi myy viuhkoille kauniita pussukoita. Joitakin puisia viuhkakoteloita on saatavilla. Viuhkatelineistä löytyy useampikin erilainen malli. Erikoinen harvinaisuus valikoimassa on viuhkariipus, johon illanviettäjä voi ripustaa viuhkansa roikkumaan, silloin kun ei sitä juuri tarvitse. Näin viuhka on aina lähellä ja saatavilla, eikä toisaalta joudu hukkaan tai unohdu lähtiessä pöydälle.

Begoña Cerveran kengät kuuluvat nykyään myös Viuhkakaupan valikoimiin. Nämä alalla arvostetut kengät tehdään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mallin, materiaalin, värin, koron korkeuden ja mallin saa siis tilaaja itse valita. Begoñan valikoima on todella laaja, joten valinta saattaa olla hyvinkin vaikea. Begoña Cerveralta mallistosta löytyy myös flamencoaiheisia kangaskasseja, paitoja ja avaimenperiä.

Amay Flamenco on sevillalainen flamencoasujen valmistaja, jonka tuotteita Viuhkakauppa välittää. Bailaora-paita on jo lähes klassikko. Hameista löytyy useampikin vaihtoehto, tosin musta, trikoinen perushame on se, joka käy parhaiten kaupaksi. Yebran vanhempaa, hyvin leveähelmaista mallistoa löytyy hamevarastosta vielä jonkin verran.

Kastanjetteja ei Suomessa monessa paikassa ole myynnissä. Viuhkakaupassa niitä on. Löytyy halpoja lelujakin, mutta nyt on satsattu etenkin laadukkaisiin ja ammattilaistenkin suosimiin kastanjetteihin. Niiden valmistaja on Castañuelas del Sur. Sen lisäksi, että nämä tuotteet ovat hyviä, ne ovat myös herkullisen värisiä. Myynnissä on mm. keltaisia, punaisia ja valkoisiakin kastanjetteja. Ja jotta kastanjettiensoiton harjoittelu ei aiheuttaisi ongelmia kotona, myynnissä on myös sordinoja eli äänenvaimentimia.

Itse viuhkojen ja flamencotanssissa tarvittavien tuotteiden lisäksi Viuhkakauppa myy toisinaan myös flamencoa tai Espanjaa sivuavia tykötarvikkeita. Niitä ovat esimerkiksi Espanjan lippu, ruusuntuoksuiset rukoisnauhat ja flamencoessu. Flamencoaiheisia kortteja on valikoimassa monta eri mallia, kuten myös muistikirja tai pienempi malli muistikirjanen, joiden kuvissa käytetty estetiikka on hakenut innoituksensa flamencosta. Nesessääri, rasia ja silmälasikotelo löytyvät myös samasta mallistosta.

Verkkokaupassa on myynnissä myös hiustarvikkeita: tukkakukka, nutturatikku. Erityismaininnan ansaitsevat peinetas-kammat. Niitä ei saa hankittua ehkä mistään muualta Suomessa. Kampoja löytyy aivan erityisen hyvä valikoima. Jonkin verran varastoa on vielä hiuspannoista ja klipseistä.